Muziek gemaakt met kristallen

Veel gestelde vragen 

 

Kan het beluisteren van de muziek gevaarlijk zijn?

Nee, er zijn alleen voordelen.

De enige waarschuwing die we willen geven is de volgende: Sommige muziekfragmenten hebben een meditatief of tranceachtig karakter en kunnen slaperigheid veroorzaken. We raden daarom aan om de muziek niet te beluisteren terwijl je een motorvoertuig bestuurt of machines bedient.


Moet ik mijn aandacht bij de muziek houden?

Nee. Je hoeft eigenlijk helemaal geen aandacht te besteden aan de muziek. De Superquantum energieën zijn effectief, ook al ben je iets anders aan het doen.
 
Kan ik de muziek afspelen terwijl ik slaap?

Ja. De muziek is werkzaam terwijl je slaapt. Er zijn enkele muziekstukken met energieën die beter integreren wanneer je lichaam actief is, maar zelfs met deze stukken zul je profijt hebben van een aantal voordelen terwijl je slaapt.

Is de geluidssterkte van invloed?

Je kunt de muziek zo hard of zo zacht afspelen als jij wilt. Zolang je het nauwelijks op de achtergrond kunt horen, betekent het dat jij je in het energieveld bevindt en dat je er baat bij hebt.

Heeft het invloed op anderen in mijn omgeving? 

Ja, wanneer zij dicht genoeg in de buurt zijn. Maar dat is goed nieuws. Zij zullen er ook baat bij hebben. Mocht het zo zijn dat de specifieke CD die je afspeelt op dingen ingaat waar de andere luisteraars geen binding mee hebben, zullen de energieën gewoon door hen heen gaan en geen effect hebben.

 
Kan ik het beste oortelefoons gebruiken of luidsprekers?

Het is prima om oortelefoons te gebruiken, maar dan loop je enkele voordelen mis. Het is beter om luidsprekers te gebruiken, zodat je fysieke lichaam en het aurische veld rond je lichaam ook worden blootgesteld aan de Superquantum energieën. Sommige mensen prefereren oortelefoons vanwege het gevoel om helemaal opgenomen te zijn in het geluid; en sommige mensen vinden het prettig, omdat zij zich daarmee kunnen afsluiten van alle afleidingen van de buitenwereld. Wanneer je werkelijk de isolatie wilt die door oortelefoons wordt bewerkstelligd, kun je proberen om oortelefoons en luidsprekers tegelijkertijd te gebruiken. Je hebt dan de voordelen van het gebruik van de oortelefoons en je krijgt nog meer voordelen vanwege het gebruik van de luidsprekers.


Heb ik speciale luidsprekers nodig?

Nee. Een standaard audiouitrusting is prima. Ook met draagbare muziekspelers. Als je een keuze hebt, dan zijn grote luidsprekers meestal beter dan kleine, maar de muziek hoeft niet hard te staan. Het hoeft slechts op de achtergrond te horen zijn om effectief te zijn.

Kan ik de muziek kopiëren naar mijn harddisk en deze vanaf mijn PC afspelen?

Het kopiëren van een Superquantum CD naar ieder ander medium veroorzaakt vervorming in de genezende energievelden en verandert de effectiviteit. Zij zijn anders dan commerciële Cd’s. Toen de Cd’s gemaakt zijn, is er gebruik gemaakt van speciale apparatuur om de Superquantum energieën goed te stabiliseren.

Kan ik deze Cd’s als achtergrondmuziek gebruiken terwijl ik met cliënten werk?

Jazeker. Sommige muziekstukken zijn zelfs speciaal ontwikkeld voor dat doel. Veel therapeuten hebben alle Superquantum Cd’s en kiezen tijdens de behandeling van hun cliënt de meest toepasselijke uit.

Hoe vaak moet ik een specifieke CD gebruiken? 

Het wordt niet aanbevolen om dezelfde CD steeds te herhalen, omdat dit eigenlijk niets oplevert. Dit komt omdat je fysieke lichaam tijd nodig heeft om de vibrationele informatie goed te kunnen integreren. Meestal is er weinig voordeel te halen wanneer je een specifieke Superquantum ToneTM CD meer dan een of twee keer afspeelt binnen een periode van 4 tot 6 uur. Voortdurende herhaling kan geen kwaad, maar het zou irritant kunnen worden. Wanneer je de sensatie van de Superquantum muziek geniet en er vaak naar wilt luisteren, dan is het beter om de verschillende Cd’s af te wisselen.

 
Hoe lang duurt het voordat ik resultaat merk?

De eerste keer dat je de muziek gebruikt, zul je een bepaalde hoeveelheid bewustzijnsverschuiving ervaren. En ieder gebruik daarna zal toevoegen aan jouw verandering. In het begin is de verandering vaak subtiel en bouwt het zich op tot merkbare impulsen. De resultaten waar je naar op zoek bent en de tijd die nodig is om deze veranderingen in jouw fysieke werkelijkheid te integreren, hangen af van hoe diep jouw vraagstukken zitten, hoe lang je ze hebt, de algemene complexiteit, zelfsaboterende aspecten en diverse andere factoren. Uiteindelijk is het zo dat je hoe dan ook iets van een voordeel zult merken. En wanneer je doorgaat met het gebruiken van de Superquantum Cd’s, vooral een diversiteit ervan, zal jouw veld van mogelijkheden geopend worden om nieuwe kansen in je leven te creëren.

Stel dat ik naar een CD luister die een probleem behandelt waar ik geen last van heb, heeft het dan toch effect op me?

Nee. Als er niets negatiefs is wat jou terughoudt, dan gaat de Superquantum energie eenvoudigweg door je heen en doet niets. Maar, laten we eerlijk zijn, als je werkelijk in de buitenwereld deelneemt aan het leven, dan is er altijd de kans dat iets uit balans raakt. Dus soms zal het effect zijn dat je weer even opnieuw wordt afgestemd en in balans wordt gebracht.

Is dit hetzelfde als Hemisync?

Nee, het is heel anders. Hemisync is een beïnvloedingstechnologie van de hersengolven, gebaseerd op frequenties in de elektromagnetische zone. De Superquantum Cd’s gebruiken een hyperdimensionale technologie die gebaseerd is op bewustzijnsoverdracht in de tachyonen zone.

 
Is dit subliminaal? 

Nee, subliminale opnamen werken hetzelfde als hypnose. De Superquantum technologie gebruikt een ander proces en probeert niet om negativiteit aan te pakken door het te “overschrijven”. Het is wel zo dat de Superquantum Cd’s een herkadering van het bewustzijn bieden zonder drugs of hypnose en deze technologie blijkt een uitstekend hulpmiddel te zijn voor hypnotherapeuten. Veel therapeuten gebruiken de Cd’s om hun werk effectiever te laten zijn en boeken meestal een beter resultaat.

 
Wat zijn de ongewone geluiden die ik soms hoor?
 

Het kan zijn dat je af en toe geklik, belletjes, gezwiep, geneurie, gerammel of andere ongebruikelijke geluiden hoort. Dit betekent niet dat er iets mis is met je CD. Deze geluiden zijn hoorbare componenten van sommige Superquantum aggregaat energieën. Deze geluiden zijn een noodzakelijk onderdeel van de helende ervaring.

Wat
is Interactive DreamtimeTM ?

Er zijn 3 Cd’s die allen het woord “Cristal” in zich hebben. (Inside the Cristal, Crystal Dreams en Crystal Heart) Deze worden door veel therapeuten gebruikt als achtergrondmuziek, omdat zij beter resultaat krijgen als zij met hun cliënten werken. Je kunt deze Cd’s echter ook op een andere manier gebruiken om Zelfrealisatie te versnellen terwijl je mediteert. Zij bewerkstellingen Interactive DreamtimeTM , door je ogen te sluiten en je te focussen op de muziek. Het is een toestand die te vergelijken is met de Lucide Droomstaat, waarbij je droomt en tegelijkertijd wakker bent. Echter in dit geval neemt de muziek je mee op een mystieke reis, terwijl je bewustzijn, buiten de tijd om, dynamisch inwerkt op het kristalbewustzijn van de Superquantum TonesTM Dit is ook goed om een meer holografisch bewustzijn te ontwikkelen.

Op een gegeven moment begon de muziek te irriteren. Hoe komt dat? 

De Superquantum ToneTM technologie heeft op veel mensen een duw/trek effect. Dit betekent dat zij zich ertoe aangetrokken voelen en tegelijkertijd weerzin voelen – soms vinden ze het fijn, soms niet. Dit komt omdat mensen wel WILLEN veranderen om een betere kwaliteit van leven te ervaren, maar verandering kan soms ook erg ongemakkelijk aanvoelen. Het is een normale gang van zaken om vast te willen houden aan oude patronen, want je weet wat je daarvan kunt verwachten en daarom voelt het veiliger aan. Omdat Superquantum TonesTM de begrensde geloofsovertuigingen en gedachtepatronen die de persoon in een oude werkelijkheid vasthouden opnieuw instelt, zal deze muziek de luisteraar energetisch naar een NIEUW en onbekend gebied voeren. Het is echter gebruikelijk dat nadat er enkele veranderingen zijn opgetreden, dat er dan een euforische toestand op volgt en het erg comfortabel gaat aanvoelen.

 
Wat is het Aura veld?

De “aura” is een energieveld van licht dat om het fysieke lichaam heen zit. Het is onderling verbonden met de subtiele emotionele en spirituele energielichamen. Het aardt je ook in het ruimte/tijd continuüm en het vergemakkelijkt communicatie met hogere aspecten van jezelf. Een van de voordelen van Superquantum muziek is dat het positieve aanpassingen maakt aan het auraveld.

Hoe zit het met de Akasha registers?

Superquantum TonesTM  zijn een individuele samenwerking met de oeroude geschriften die bekend staan als de Akasha registers. Deze niet fysieke verslagen zijn een collectieve “bibliotheek van intenties” die overeenkomen met alle levensvormen; en zij komen overeen met het vermogen van de mensheid om verschillende vibrationele frequenties te scheppen en te integreren. Van de Akasha registers wordt in veel religies ook gezegd dat zij de heilige geschriften van ieders ziel bevatten.