Muziek gemaakt met kristallen

Muziek Gemaakt Met Kristallen

Een nieuwe Genezende Technologie om het Bewustzijn te Openen, de Geest te Genezen en het Lichaam te Herscheppen

 

Bron: Nature's Wisdom Magazine..

 

 

Hyperdimensinale fysica, kwantummechanica en psycho-energetica zijn drie van mijn favoriete wetenschappen, omdat ik hiermee de gelegenheid heb gehad om manieren te ontdekken om mijn spirituele groei te bevorderen. De meeste mensen kennen mij als een musicus en een producent, maar de laatste 35 jaar ben ik ook werkzaam geweest als onafhankelijke onderzoekswetenschapper en spiritueel zoeker.

 
Begin jaren 90 leidden verschillende interesses mij naar de ontdekking van Superquantum Tones™ (SQTs). Dit is een healingtechnologie die geluidsgolven gebruikt als drager van superluminaire informatie, die ontleend wordt aan kristallen. Dit was synchroniciteit ten top, want het viel samen met mijn fascinatie voor muziek, healing en energiewetenschap. Op dat punt begon ik Superquantum Tones™ te onderzoeken en te ontwikkelen en bracht ik dit samen met muziekinstrumenten en/of natuurgeluiden om een vibrationeel medicijn te creëren in de vorm van geluid.

SQTs herkaderen het bewustzijn van de luisteraar intrinsiek, om een rijker, gelukkiger en vervullender leven te hebben. In mijn beleving lijkt het erop dat het merendeel van de menselijke problemen uitingen zijn van beperkende geloofsovertuigingen en of gefixeerde energieën van gedachtepatronen die op diverse plaatsen zijn komen vast te zitten. Dus het is een metafysisch basisprincipe: als je je bewustzijn verandert, dan zal je werkelijkheid ook veranderen.

Superquantum Tones™ technologie gaat echter niet over frequenties. Het gaat over bewustzijn en tachyonenveld-energetica. SQTs zijn actief en dynamisch. Zij kunnen een diepe ontspanningstoestand opwekken, maar zeker niet door de luisteraar tot rust te brengen. Ook bevatten zij geen model van hersengolven. In feite breken ze modellen af en creëren nieuwe, steeds weer opnieuw in een voortdurende opwaardering van het bewustzijn, waardoor positieve verandering op alle niveaus op gang wordt gebracht.

De soort veranderingen die ondersteund worden door Superquantum Tones™ kunnen heel erg uiteenlopen. De veranderingen kunnen te maken hebben met levensvraagstukken zoals relatieproblematiek, voorspoed, vormgeving aan je carrière, sportprestaties, eenzaamheid, teleurstelling, artistieke creativiteit enzovoort. Of de veranderingen kunnen zich richten op het uitbreiden van je gewaarzijn, zoals het leren mediteren, verbinding maken met dolfijnen, communiceren met je ziel, binding met je huisdieren, astraal reizen enzovoort. Maar de veranderingen kunnen zich ook manifesteren met betrekking tot fysieke aandoeningen, zoals slapeloosheid, leermoeilijkheden, gewichtverlies, stress, angst, verslaving en zelfs degenererende ziektes.

Ik ben geen arts en ik suggereer zeker niet dat deze technologie ook maar iets kan genezen. Wat ik wel kan doen is de luisteraar een Quantum Sensory Experiences™ ervaring geven, waardoor de geheugenpaden tussen de lichaamscellen en het bewustzijn binnenin de cellen ontwaken voor specifieke emotionele, spirituele of fysieke functies. Hierdoor zal het lichaam beginnen met zichzelf te genezen en/of gezondere, meer expansieve gedachten en gewoonten produceren. Je kunt het een placebo noemen als je wilt, maar uiteindelijk komt het allemaal neer op verschuiving van bewustzijn.

Superquantum Tones™ zijn energiepakketjes die zeer specifieke vibrationele informatie bevatten. Zij zijn ontwikkeld onder laboratoriumcondities, waarbij gepatenteerde processen de vibraties van de resonerende kristallen (kwarts, toermalijn, seleniet, obsidiaan enz.) en andere energetische instrumenten opvangen en opslaan. Honderden samenstellingen zijn opgewekt, vastgelegd en gekalibreerd in tonen. Dit proces werd gevolgd door een uitgebreid onderzoek dat een aantal maanden heeft geduurd, waaronder een analyse van de Akasha-registers en het nauwkeurig testen van proefprocessen.

Op het eerste gezicht lijkt het laboratorium een beetje op een scène uit een science fiction film. Er zijn uitgekiende vertragingssystemen, gereedschap om energie te moduleren, systemen om resonantie te stimuleren en een uitgebreid assortiment van op maat gemaakte elektromagnetische, scalairgolf, tachyonvortex, licht, kleur en bioritmische apparaten.

Het blijkt dat kristallen een bewustzijn bevatten dat volkomen verschilt van dat van andere materialen uit de minerale wereld. Kristallen kunnen onderwezen of getraind worden door middel van eerbiediging en veel mensen programmeren kristallen via intenties. In plaats daarvan werk ik met de van nature aanwezige intelligentie die in de kristallen zit.

Meestal duiken kristallen op in een periode van ongeveer 100.000 jaar voordat er een belangrijke verschuiving van de planeet zal gaan plaatsvinden. Als er geen noodzaak is voor een bewustzijnsverschuiving, zijn er ook geen kristallen. En zoals veel mensen weten, zijn wij momenteel bezig met het maken van een enorme bewustzijnsverschuiving in de richting van ontwaken naar zelfrealisatie. Kristallen worden meestal gevormd om een bewustzijn in te sluiten. Je kunt het zien als een soort behuizing voor een bewustzijn dat in de toekomst gebruikt gaat worden. Het kan zijn dat het wacht om geboren te worden over duizend, tienduizend of een miljoen jaar in de toekomst. Dus kristallen zullen meestal niet opduiken op een planeet totdat het lokale bewustzijn eraan toe is om te evolueren.

Meestal werken mensen met de kristallen vanuit de algemene minerale opmaak. Bij voorbeeld: Rosekwarts heeft bepaalde genezende waarden die anders zijn dan de genezende waarden van Lapis. Ik besteed zeker aandacht aan deze waarden, maar ik werk liever heel dicht bij de individuele energetica van de kristallen dan vanuit het minerale overzicht.

Ik geloof dat bewustzijn alles is en dat het merendeel van de ziektes of levensvraagstukken een synchronistische manifestatie zijn van negatieve gedachtevorm energieën. Gedachten zijn een creatieve energie en de kwaliteit van de gedachtepatronen die vastgehouden worden in iemands bewustzijn, negatief of positief, heeft direct effect op iemands werkelijkheid. Verder geloof ik dat vastzittende energie tot negatieve gedachten leidt en bewegende energie tot positieve gedachten. Om die reden zal de lethargie van een energiepatroon, zowel negatief als positief, de neiging hebben meer van zichzelf aan te trekken en een spiraal vormen die ofwel leidt tot aftakeling of tot regeneratie van die persoon.

Ook de kenmerken van iemands gedachten, geloofsovertuigingen en gewoonten hebben direct invloed op de kwaliteit van de informatie die van cel tot cel in het fysieke lichaam wordt overgedragen. Deze technologie spreekt direct het onderbewustzijn, de kristallijnen celstructuren, het communicatiesysteem tussen de cellen en de energie aan die zich in het auraveld rond het lichaam bevindt.

De genezende waarden van SQTs hebben invloed op het subcellulaire mechanisme in het lichaam, ook wel de lichtverbindingsmatrix genoemd. Deze lichtverbindingsmatrix is een energieveld dat zich tussen en rondom de cellen en rondom alle organen bevindt. Het bestaat uit een geometrische configuratie van lichtgolven die de verspreiding van chi verzorgt tussen de lichaamscellen, waardoor de kwaliteit van levenskrachtenergie in stand gehouden wordt. De beweging van deze energie kan ofwel geactiveerd worden ofwel geblokkeerd worden door de eigenschap van gedachtepatronen. Dit is ook de plek waar de negatieve gedachte-energie vaak vast komt te zitten.

Sommige Superquantum Tones™ worden gebruikt om beperkende geloofsovertuigingen op te waarderen tot voorbij de tijd. Anderen worden gebruikt om te versnellen, te stabiliseren, te verankeren of te regenereren. Nog anderen helpen om de veranderingen te integreren in de fysieke werkelijkheid en om de voorwaarden te scheppen voor een permanente bewustzijnsverschuiving. Dit is heilzaam, omdat een nieuwe innerlijke resonantie en uitgebreid bewustzijn jouw vermogen zal verbeteren om te zijn, te doen en te hebben wat je graag zou willen in je leven.

De onderzoeks- en ontwikkelingsdivisie van Diamond Cristal Music zit nu in zijn tweede decennium en onderzoekt vibrationele informatiesystemen, vergankelijkheidprincipes en de praktische toepassing, zoals aanvullende remedies en persoonlijke groei.

Artikel van Shad Diamond, Nature's Wisdom Magazine