Muziek gemaakt met kristallen

Superquantum Tones Technologie

 

Superquantum TonesTM zijn zeer specifieke pakketjes met vibrationele informatie die de negatieve energieën en beperkende gedachtepatronen die vastgehouden worden in je bewustzijn opnieuw instellen.Technisch gesproken zijn het bewustzijnsversnellers. De technologie gebruikt geluidsgolven als dragers van superluminaire informatie die ontleend wordt aan bepaalde soorten resonerende kristallen. De technologie is ontwikkeld onder gepatenteerde laboratoriumomstandigheden, de genezende energieën zijn afgestemd op de Akasha-registers en vervolgens samengevoegd met muziekinstrumenten en natuurgeluiden om een vibrationeel medicijn in de vorm van muziek te creëren.

Levensvraagstukken en gezondheidsklachten worden aangepakt in een serie van Quantum Sensory ExperiencesTM, waardoor een nieuw begrip op subcellulair niveau in het lichaam gecreëerd wordt en de gebruikelijke reacties die veroorzaakt worden door oude geloofsovertuigingen worden veranderd. Het lichaam reageert daarop door het zelfgenezende proces te versnellen. 

Iedere ervaring die je in je leven hebt, laat een geloofsovertuiging en een gedragspatroon achter. Uiteindelijk bouwen die zich op tot een geloofsstructuur die zowel negatieve als positieve overtuigingen omtrent je bestaan bevat. Deze technologie heeft het unieke vermogen om je beperkende geloofsovertuigingen te verschuiven door het positieve complementaire bewustzijn dat achter de vastzittende negatieve energieën zit, te versnellen. Hierdoor kunnen de nieuwe patronen geïntegreerd worden in het fysieke lichaam.

Het effect is vergelijkbaar met wanneer een verliefde persoon een ruimte met mensen binnenloopt en plotseling wordt iedereen beïnvloed door die gelukkige uitstraling. Of wanneer je een oud lied hoort op de radio, wat je mee terug neemt naar een mooie tijd in je leven en je je ineens veel beter voelt. Het verschil echter is dat Superquantum TonesTM niet passief zijn. Zij zijn actief en dynamisch en ze produceren een voortdurende opwaardering van positieve verandering. Hele specifieke emotionele, fysieke en spirituele functies zijn de aanjagers voor een nieuw ervaringsgebied, zodat de oude beperkende geloofsovertuigingen niet langer de negatieve patronen produceren die de kwaliteit van je leven saboteren.